Dine fødder skal bære dig gennem livet

 

”10 par strømper på tilbud til 50 kr. – dem tager jeg!” Et godt tilbud er ikke altid ensbetydende med høj kvalitet og komfort for dine fødder.

Valget af de rigtige strømper til dit behov er faktisk vigtigt for din sundhed.

 

Fødderne kan sammenlignes med soklen på et hus. Hvis fundamentet ikke er sundt og rask, vil resten af huset forme sig derefter. Dine fødders velvære bør ikke nedprioriteres.

 

5 gode råd til sunde fødder

 

Du skal ikke være ligeglad med størrelsen på dine sko

For små sko kan give skæve tæer. Hvis dine tæer bliver mast sammen til en trekant, eller hvis der er mærker på fødderne, når du tager sko og strømper af, er det tegn på at noget klemmer.
Det kan også give knyster, ligtorne og andre fodlidelser.
Hvis der er mærker på læggen, når du tager dine strømper af, så er strømperne for stramme i skaftet, hvilket gør blodgennemstrømningen dårligere.

 

Giv dine fødder de rigtige strømper

Har du kolde fødder, ømme fødder, varme, sarte, sure eller svedige fødder, hævede fødder og ben, har knyster eller hammertæer, så er det vigtigt at vælge den type strømpe, der er udviklet med henblik på at afhjælpe netop dit fodproblem.

 

Skift strømper hver dag

Strømper passer bedst på dine fødder, når de er rene og friske. Fugtige daggamle strømper giver et dårligt ”indeklima” for dine fødder.

 

Lad dine fødder få frihed

Når du er derhjemme, vil dine fødder have godt af at få andre (”store”) sko på – eller bedre: At være helt uden sko. Det giver optimalt blodomløb i dine fødder.

 

Hvis du sover med strømper på, skal de være løse

Sover du med strømper, skal du sørge for at de er ekstra løse og med god vidde i skaftet, så de ikke hindrer blodomløbet.

 

Prøv strømper fra KT-Strømpen – Dine fødder vil elske det!

Dine fødder skal bære dig gennem livet