Skip to content

Strømper dine fødder vil elske

Forestil dig et scenarie, hvor strømper ikke bare er noget man køber når de gamle går i stykker. Men noget man køber, og glæder sig til at tage på, ligesom hvis man købte en ny jakke eller taske. Noget der er rart at tage på, og giver følelsen af velvære.
Vi får ofte spørgsmål omkring, hvorfor man skal købe KT-strømper i stedet for de billige strømper i supermarkedet?
Fordi KT-Strømpen altid bruger kvalitetsgarner til at fremstille bløde, lækre og stærke strømper, som sidder godt på din fod. Vi har mere end 50 års erfaring i strømpebranchen, og har derfor den rette viden til at levere den bedste strømpe til dig. En strømpe der ikke bare er en strømpe. En strømpe, som giver følelsen af velvære og afslapning men som også virker, når de bare skal virke.
Kender du os ikke, eller er du en trofast kunde – Vi giver dig 20% på hele din ordre ved brug af koden FB20 på kassesiden. Vi synes nemlig dine fødder fortjener det.

74134791_6140472214692_7553194233377587200_n.png

Strømper vores kunder elsker

Vi samler på tilfredse kunder

Hurtig levering

Vi tilstræber dag-til-dag levering ved bestilling før kl 12

Uovertruffen kvalitet

Vi bruger højkvalitetsgarner for at sikre den bedste kvalitet

Vi går op i miljøet

Vi går op i miljøet og har styr på vores forsyningskæde

Hurtig betaling

Vi tilbyder også betaling med MobilePay for hurtig og smertefri betaling

I branchen siden 1946

Vi har stor erfaring med fremstilling af strømper

Kundeudsagn

f105092b2380b2e87c45980378a0b47d

Her er hvad vores kunder fortæller om os

Shop efter køn /alder

Damestrømper

Hvis du lægger vægt på kvalitet og velvære bør du prøve vores strømper og sokker til damer. Vi tilbyder masser af muligheder i strikkede strømper – lige fra dejlige, varme uldsokker til vinterbrug og til bløde, kølige bambusstrømper til de varmere perioder. KT-Strømpen har fokus på at give dine fødder det bedste – og til fornuftige priser.

Herrestrømper

Også til herrer tilbyder vi et stort og bredt udvalg i kvalitetsstrømper. Vi har strømper der modvirker sure tæer, og sokker der fjerner fugten fra svedige fødder. Du kan vælge ankelstrømper og knæstrømper i mange garner, bl.a. bomuld og Merino uld – og også i meget store størrelser.
Og i kvaliteter lige fra god holdbarhed og til ekstrem slidstyrke. 

Børnestrømper

 Sundhed starter med tørre og varme fødder. Vi har dejlige bløde uldstrømper i ren ny Merino uld, som ikke kradser. Bomuldsstrømperne findes også i de samme to typer, hvor Classic Style er den mest slidstærke. Pure Nature ikke er lige så stærk, men har sit fokus på allergivenlighed med 100% bomuld ind mod huden.

Babystrømper

I alle vores babystrømper (dog ikke ragsokkerne) er der 100% bomuld ind mod huden, hvilket giver den maksimale blødhed for de små sarte fødder. Således er uldstrømperne strikket med den varme uld på ydersiden af strømperne og med den bløde bomuld på indersiden, dvs. ind mod huden.