Skip to content
Sero-Guld-Trustpilot-Fremragende

Luksus efterårspakke til herrer – 7 par lækre strømper til de kølige dage

360,00 DKK

Velvære for dine fødder er noget vi går meget op i. ♥
KT-Strømpen har sammensat en luksus pakke til dig, som du kan nyde glæde af.
Specielt ved denne pakke er, at du får et sortiment af vores nøje udvalgte strømper, som holder dine fødder dejligt varme og komfortable.
Strømperne er derfor ikke bare strømper – men strømper der kan hjælpe dig, med at få dine fødder til at føle sig godt tilpas!
Vi håber på, at du vil finde din næste favoritstrømpe i denne pakke!
Skulle det mod alt forventning ske, at du ikke kan lide pakken, yder vi 30 dages tilfredshedsgaranti.
– Du får 130 kr. i rabat og tillige gratis fragt ved køb af vores luksus efterårspakke til herrer. Bestil i dag og modtag indenfor 2 hverdage.

Ikke på lager

Varenummer: Luksus efterårspakke til herrer
Køb 3 - Betal for 2

Køb 3 - Betal for 2

Hvis du lægger 3 par i kurven, vil du kun skulle betale for de 2 par.
Vi samler på tilfredse kunder siden 1946.
Mærk forskellen.

♥♥♥♥♥
De modtagene strømper svarer helt overens med forventningerne.
KT-Strømpen er strømper af god kvalitet, og behagelige at have på.
Mit absolut foretrukne strømpemærke.
– Inger, Trustpilot


♥♥♥♥♥
Jeg har handlet med KT-Strømpen flere gange og har hver gang oplevet
en god og hurtig service, de rigtige varer er kommet til tiden og ikke mindst kvalitetsvarer.
– Erik, Trustpilot


♥♥♥♥♥
Glimrende sokker som er hurtigt fremme efter bestilling.
– Emil, Trustpilot

Beskrivelse

Double Soft Uldsoklet:
Double Soft er strikket med uld superwash udvendigt og bomuldslycra indvendigt. Det betyder, at man får en dejlig varm strømpe med 100% bomuld mod huden. Strømpen er meget elastisk på grund af lycraen og den sidder derfor perfekt på foden. Strømpen er ikke så holdbar som den klassiske uldsoklet, da der ikke er nylon i varen, men det lever mange gerne med, da velværet ved denne strømpe ikke fås bedre.

Classic Style Uldsoklet:
Denne strømpe er strikket af 75% uld superwash og 25% polyamid (nylon 6.6), som giver en dejlig varm strømpe grundet ulden og med god holdbarhed og pasform grundet polyamiden. Garnet består af en meget blød og behagelig uld, der ikke kradser. Dette skyldes, at der udelukkende er anvendt de tynde fibre fra inderulden på dyret. Denne uld er tillige beriget med superwash-egenskaber, hvilket betyder, at den kan maskinvaskes ved 40 grader.

Uden elastik (Sort) Uldsoklet:
Strømper uden elastik gør, at strømpen med sikkerhed ikke klemmer om benet. Denne strømpe er strikket af 60% uld superwash og 40% polyamid (nylon 6.6). Det er en lidt tyndere uldstrømpe, men den har en god holdbarhed og pasform grundet polyamiden.
Det er den helt rigtige strømpe “uden elastik” til den kolde periode.

Comfomax Soklet (Sort) Svedtransporterende:
Strømpen er velegnet til kolde/”neutrale” fødder eller køligt/normalt vejr, da det aktive materiale i strømpen, Polycolon®, både sørger for at transportere sveden væk fra foden og samtidig har en varmegivende effekt.
Ud over Polycolon® er strømpen strikket med superkæmmet bomuld, som har gode all-round egenskaber i form af blødhed og holdbarhed.
Det specielle forhold i sammensætningen af Polycolon®, bomuld og polyamid gør strømpen meget slidstærk.

Heatmax Soklet (Sort) Svedtransporterende:
Strømpen er velegnet til meget kolde fødder eller koldt vejr, da det aktive materiale i strømpen, Polycolon®, både sørger for at transportere fugten væk fra foden, og samtidig har en varmegivende effekt, som i kombination med den indstrikkede superwash uld, der er naturens egen “rockwool”, giver en fantastisk varm og blød strømpe.
Ønskes en knap så varm strømpe bør der vælges Comfomax.
Vores superwash uld er ikke et materiale som kradser (hvilket mange tror), da garnet er et specialgarn med lavt micron-tal. Dette opnås ved udelukkende at anvende de tynde fibre fra fårets inderuld, hvilket er ensbetydende med, at alle de kradse fibre i uldgarnerne er fjernet og der kun resterer den dejligste bløde fornemmelse.