Skip to content

Hos os får du altid 30 dages fuld tilfredsheds
garanti

KT-Strømpen har produceret strømper siden 1946, og har altid været kendt for at levere kvalitetsstrømper.
Vi ved fra rigtig mange kunder, at de synes godt om vores strømper, især fordi de lægger vægt på kvalitet.
Kvalitet er for os mange mulige egenskaber. Det kan være slidstyrke, eller pasform, eller en række specifikke egenskaber (f.eks. svedtransporterende, skridsikre, stor vidde, uden elastik, og  ………), ligesom det kan være velvære.

1-Green - Delighted

“Derfor er det vigtigt, at du vælger de rigtige strømper, dvs. de strømper, der tilgodeser netop dine fødders behov for en god oplevelse.”

For hver enkelt strømpe har vi bevidst lagt vægt på en eller flere af disse kvalitetsegenskaber.
Efter hvad vi hører ”ude i byen”, så tror vi på, at vi med vores store sortiment dækker de flestes behov for en god strømpeoplevelse.
Derfor er det vigtigt, at du vælger de rigtige strømper, dvs. de strømper, der tilgodeser netop dine fødders behov for en god oplevelse.
Når man vælger, så vælger man desværre indimellem forkert – og sagt på jysk, så er dette en træls situation. Vi har gennem beskrivelser af de forskellige strømper prøvet at give dig de bedste muligheder for at vælge. Men det kan ske, at du søgte en strømpe med meget stor slidstyrke – og kom til at købe f.eks. Double Soft. Katastrofe, fordi denne strømpe giver et fantastisk velvære, men desværre ikke er særlig slidstærk.
Viser det sig, at du har valgt forkert, så har vi lavet ”3o dages tilfredshedsgaranti”. For vi vil meget gerne have, at du er tilfreds med de strømper, du har købt hos os. Du er velkommen til at prøve ét af de par, du har købt, og hvis du ikke er tilfreds, så send samtlige de købte strømper retur til os inden 30 dage fra du modtog dem – og vi refunderer dig hele dit køb.

Vi tilbyder dig denne tilfredshedsgaranti, fordi vi stoler på os selv, når vi snakker om at producere kvalitetsstrømper.
Til dette vil vi gerne tilføje, at du kan stole på KT-strømper.
Og du kan stole på KT-Strømpen – som har produceret kvalitet i nu snart 75 år.
Det giver tryghed!

Med venlig hilsen
KT-Strømpen

P.S.: Vi vil være rigtig glade, hvis du sammen med strømperne sender os et par ord om, hvorfor du ikke synes om strømperne. Så har vi nemlig mulighed for at tilrette den fremtidige produktion.

TILFREDshedsgaranti