Skip to content

Double Soft

30,00 kr.

Ankelstrømpe i uld.
Bomuld inderst.
Ultimativt velvære.
På lager, klar til afsendelse
Gør som mange andre - Køb i dag, dine fødder vil elske det
30 dages tilfredshedsgaranti
Hurtig levering
Varenummer:: 5322

Til babies har vi valgt udelukkende at have “de rene naturvarer”, dvs at det ALTID er et naturgarn, der vender ind mod huden. Det betyder selvfølgelig, at udbuddet af strømper til babies naturnødvendigt er lille, fordi der kun findes et begrænset antal naturgarner.
Denne løsning har vi valgt ud fra målet “at opnå det optimale produkt” i relation til sundhed og velvære. Således er de rene naturgarner af fineste kvalitet, ligesom de anvendte farver ikke indeholder de giftige AZO-farvestoffer.
Vores uldstrømper er lavet af de fineste uldkvaliteter. Mange tror, at uld er et materiale som kradser, men dette er overhovedet ikke korrekt med KT-strømper. Vi bruger garner med et lavt Micron-tal (sagt på fagsprog). Dette opnås ved udelukkende at anvende de tynde fibre fra dyrets inderuld, hvilket er ensbetydende med, at alle de kradse fibre i uldgarnerne er fjernet og der kun resterer den dejligste bløde fornemmelse. Uld er det bedste naturmateriale til at holde fødderne varme. Selv når strømpen er fugtig har uld en høj evne til at varmeabsorbere.
Denne strømpe er lidt kraftigere end “100% bomuld” og kan med fordel bruges, når vejret bliver lidt køligere.
Ønskes en lidt kraftigere strømpe kan den klassiske ragsok anbefales.

Indhold: 80% uld superwash, 18% bomuld, 2% lycra

HOS OS FÅR DU ALTID 30 DAGES FULD TILFREDSHEDS GARANTI

HOS OS FÅR DU ALTID 30 DAGES FULD TILFREDSHEDS GARANTI

Vi tilbyder dig denne tilfredshedsgaranti, fordi vi stoler på os selv, når vi snakker om at producere kvalitetsstrømper.
Du kan stole på KT-Strømpen – Vi har produceret kvalitet i mere end 75 år.
Det giver tryghed!

Med venlig hilsen
KT-Strømpen

Materialer udvalgt med omtanke

Vores mange forskellige garner bliver for hovedparten købt ved vores europæiske garnleverandører, fordi vi ikke kan få en tilstrækkelig god kvalitet i Asien.
Alle vores garner er Økotex certificerede, dvs. uden giftige AZO-farvestoffer.
 
Vores mandskab er blandt de bedste strømpefolk, bl.a. fordi vi giver en høj løn, der ligger betydeligt over gennemsnittet. Omvendt sikrer det os en stabil medarbejderkreds, hvilket har stor betydning, når vi til stadighed ønsker at opfylde vores krav til en meget høj kvalitet.

garn-1

KT-Strømpen er kåret som Succesvirksomhed 2022

– God service, kvalitet og øje for detaljer belønner sig – også for dine fødder.
Vi er stolte af at kunne levere kvalitetsstrømper til danske fødder siden 1946.

KT-Strømpens filosofi har gennem alle årene været at levere strømper i høj kvalitet, dvs. med den rigtige kombination af stor slidstyrke og høj grad af velvære.
Dette tilstræber vi hele tiden at efterleve gennem produktudvikling, afprøvning af nye garner samt en stadig fastholdelse af vores høje kvalitetsnormer i hele produktionsprocessen.

mailsignatur-badge-sv22-1-1