Skip to content

Heatmax

70,00 kr. 52,50 kr.

Ankelstrømpe i uld.
Svedfjernende.
Den varmeste.
Slidstærk.
På lager, klar til afsendelse
Gør som mange andre - Køb i dag, dine fødder vil elske det
30 dages tilfredshedsgaranti
Hurtig levering
Varenummer:: 6454-009

Strømpen er velegnet til meget kolde fødder eller koldt vejr, da det aktive materiale i strømpen, Polycolon®, både sørger for at transportere fugten væk fra foden, og samtidig har en varmegivende effekt, som i kombination med den indstrikkede superwash uld, der er naturens egen “rockwool”, giver en fantastisk varm og blød strømpe.
Ønskes en knap så varm strømpe bør der vælges Comfomax.
Vores superwash uld er ikke et materiale som kradser (hvilket mange tror), da garnet er et specialgarn med lavt micron-tal. Dette opnås ved udelukkende at anvende de tynde fibre fra fårets inderuld, hvilket er ensbetydende med, at alle de kradse fibre i uldgarnerne er fjernet og der kun resterer den dejligste bløde fornemmelse.

Indhold: 45% uld superwash, 20% polypropylen, 35% polyamid

HOS OS FÅR DU ALTID 30 DAGES FULD TILFREDSHEDS GARANTI

HOS OS FÅR DU ALTID 30 DAGES FULD TILFREDSHEDS GARANTI

Vi tilbyder dig denne tilfredshedsgaranti, fordi vi stoler på os selv, når vi snakker om at producere kvalitetsstrømper.
Du kan stole på KT-Strømpen – Vi har produceret kvalitet i mere end 75 år.
Det giver tryghed!

Med venlig hilsen
KT-Strømpen

Materialer udvalgt med omtanke

Vores mange forskellige garner bliver for hovedparten købt ved vores europæiske garnleverandører, fordi vi ikke kan få en tilstrækkelig god kvalitet i Asien.
Alle vores garner er Økotex certificerede, dvs. uden giftige AZO-farvestoffer.
 
Vores mandskab er blandt de bedste strømpefolk, bl.a. fordi vi giver en høj løn, der ligger betydeligt over gennemsnittet. Omvendt sikrer det os en stabil medarbejderkreds, hvilket har stor betydning, når vi til stadighed ønsker at opfylde vores krav til en meget høj kvalitet.

garn-1

KT-Strømpen er kåret som Succesvirksomhed 2022

– God service, kvalitet og øje for detaljer belønner sig – også for dine fødder.
Vi er stolte af at kunne levere kvalitetsstrømper til danske fødder siden 1946.

KT-Strømpens filosofi har gennem alle årene været at levere strømper i høj kvalitet, dvs. med den rigtige kombination af stor slidstyrke og høj grad af velvære.
Dette tilstræber vi hele tiden at efterleve gennem produktudvikling, afprøvning af nye garner samt en stadig fastholdelse af vores høje kvalitetsnormer i hele produktionsprocessen.

mailsignatur-badge-sv22-1-1